Λεωφ. Αγ. Ιωάννου Καρέα 38, Βύρωνας

Τρόποι πληρωμής

Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του/των προϊόντος/προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1.Αντικαταβολή  (ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ)

2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Εαν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία για να ξεκινήσει η διαδικασία επεξεργασίας του αιτήματος παραγγελιάς σας .
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να αναφέρετε ως αιτιολογία στο καταθετήριο το ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας που αναγράφεται στο e-mail επιβεβαίωσης .Θα πρέπει να μας αποστείλετε αντίγραφο της κατάθεσης στο e-mail:info@serani.gr.
Σε διαφορετική περίπτωση, ενδέχεται η αποστολή του πακέτου σας να καθυστερήσει έως και μια (1) εργάσιμη ημέρα.

Σημείωση: Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από τη λήψη e-mail επιβεβαίωσης, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αυτόματα. Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο για την εξόφληση της παραγγελίας σας είναι:

ALPHA BANK (IBAN) GR8301401720172002330000130  

Ως δικαιούχος του άνω λογαριασμού εμφανίζεται η εταιρεία μας με την επωνυμία: ΣΕΡΑΝΗΣ Μ ΛΕΥΤΕΡΗΣ (φυσικό πρόσωπο).
Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα τα έξοδα της Τράπεζας του δικαιούχου επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.
Ο αγοραστής θα πρέπει να επιλέξει στην διαδικασία πληρωμής μέσω ebanking ή κατάθεσης σε ταμείο την επιλογή για επιβάρυνση των εξόδων και των 2 τραπεζών.

3. ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Το e-shop serani.gr δέχεται τις πιστωτικές κάρτες VISA, VISA Electron, MasterCard και Maestro. Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα η διαδικασία θα πραγματοποιείται και θα ολοκληρώνεται δια μέσου ασφαλούς ιστοσελίδας του συνεργαζόμενου τραπεζικού ιδρύματος ALPHA BANK που παρέχει όλα τα εχέγγυα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών
Ασφάλεια Συναλλαγών
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕΡΑΝΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ  (φυσικό πρόσωπο) αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.
Το e-shop serani.gr δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα e-shop serani.gr προστατεύονται από κατάλληλα συστήματα on-line ασφαλείας και ψηφιακής πιστοποίησης τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται στο e shop serani.gr. Για κανένα λόγο οι συναλλαγές δεν εκτελούνται μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας.

4. Με Μετρητά για παραλαβή από το κατάστημα

Επιλέγοντας την παραλαβή από το κατάστημα, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο κατάστημα κατά την παραλαβή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για αγορά από το κατάστημα με τις τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), πρέπει να προηγείται πάντα τηλεφωνική ή online παραγγελία.

Το κατάστημα μας βρίσκεται  Λεωφόρο  Αγ Ιωάννου Καρέα 38 στο Βύρωνα Αττικής. TK 162 33. Τηλ.  2107661037 Κιν. 6977325993 e-mail: info@serani.gr. Σας παρακαλούμε να προσέρχεστε για παραλαβή της παραγγελίας σας, αφού πρώτα λάβετε ενημερωτικό μήνυμα ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη.

5. ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ AMERICAN EXPRESS/DINERS

6. ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΟΥ MASTERPASS

 

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Το πρωτόκολλο SSL είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων στους δικτυακούς χρήστες. Η κρυπτογράφηση αποτελεί τρόπο κωδικοποίησης των προσωπικών σας πληροφοριών, όπως ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας ώστε να μη μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχθούν κατά τη μεταφορά τους μέσω internet μέχρι να φτάσουν στον ορισμένο αποδέκτη τους, ο οποίος θα μπορέσει να τις αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου λογισμικού αποδοχής. Επιπροσθέτως, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχθεί κατά την μεταφορά.

Newsletter

Για να βλέπεις πρώτος τα νέα μας προϊόντα & τις ειδικές προσφορές, συμπλήρωσε το email σου για να εγγραφείς στο newsletter μας!

Καλάθι αγορών